att vara kreativ

 
 
Men hallå!
 
Här har vi haft en underbar dag:) Vi har vänner på besök så idag passade vi på att besöka slottskogen. Glömde naturligtvis kameran hemma:( jag är så slarvig med att ta den med, så jag missar ju så mycket fina och roliga bilder som jag skulle kunna dela med mig av här på bloggen (ska försöka bättra mig) så det blir lite action här inne!!!  
Men ikväll så kom mästerfotografen i mig fram, våra färska rosor här hemma började gå på sista versen så vi passade på att bada rosenbad, hela badkaret med rosenblad som flyter på vattenytan, bara så himla mysigt och vackert. Tänkte då passa på att vara lite kreativ och ta ett vackert kort men det går ju inte alltid som man föreställt sig (som ni kan se här:)
 
 
 
 skam den som ger sig!!! Lilleman fick allafal bada heeela kroppen:)))
 
 
Hoppas du njuter av sommaren, ha en fortsatt fin kväll
 
KRAM

solbränd

 
Todeloo snyggingar.
 
Mer än halva sommaren har gått redan!!! Jag vet, (det låter ju sååå deprimerande) men det tycker inte jag, jag ÄLSKAR hösten! det är då jag mår som absolut bäst. Av någon anledning så finner jag harmoni, ett inre lugn i mig själv då:)  Men det tar vi i ett annat inlägg....
Dagarna som vi haft senaste veckan har ju vart helt fantastiska på alla sätt och vis. Sol och bad, fiske, god mat och dryck, mycket skratt och gemenskap! jag kan inte önska mig mera:)) tack för det alla inblandade!
Som sagt så har det vart MYCKET sol, varm och stekande är den också:/ vilket har lett till att min kropp är alldeles för mycket solbränd! det svider på hela min rygg och mina axlar (var inte så duktig på att skydda mig så det är helt å hållet självförvållat) så nu går jag här i slappa kläder som inte skaver för mycket och försöker röra mig så lite som möjligt. 
Idag när vi for in till stan för lite god lunch och mysfika så passade jag på att kika in i en rituals butik där jag shoppade lite produkter som ska bli väldigt passande att prova på ikväll i ett långt och skönt bad (kanske kan de lindra min bränna liiite:) Jag har hört så mycket bra om dessa produkter så det ska bli spännande att testa, hoppas jag gillar dom lika mycket som andra jag känner.
 
 
 Hoppas du mår bra:) ha en fortsatt underbar kväll och ta hand om dig!
 
KRAM
 

oh my

 
 
Hej vacker!
Hoppas du har en bra dag där du kanske njuter av en härlig sol:)
Jag har fått en ny "creaving" (inte gravid) jag är bara sugen ändå:) det är ju bara fööör gott,. Vet inte hur vi kom på det med det var en dag då jag var så otroligt sugen på hummus men jag visste inte vad jag ville ha den till/på så J och jag var så hungriga så vi spånade vidare på hummus iden, då kom J på iden om egna picklade grönsaker som skulle passa sig fint till och kanske lite kyckling osv... och akt och gjort så blev det en egen sorts "tacos" men med liba bröd istället. Jag lovar att vi har ätit denna rätt nu minst 5 gånger dom senaste två veckorna! och nej jag har inte tröttnat;) prova gärna det är så frech:))
 
 
Börja med att göra en 1-2-3 lag där du picklar rödlök och gurka.
Gör sedan hummus, (jag gör den med olja och creme fraiche och vitlök)
Sedan använder vi
 
Paprika
 
Avocado
 
vårlök
(du kan använda vilka grönsaker du vill:)
 
Hela salladsblad
 
En grillad kyckling som vi plockat av
 
oystersouce (bara en liten dutt som du smetar ut)
 
Och till detta använder äter vi alltså libabröd
 
 
Hoppas du vill testa, du kommer inte bli besviken, Ha en fortsatt fantastisk dag!!!
 
KRAM