Glamour och förkylning

 
 
Hej vacker!
 
Här hemma har det vart sjukstuga en längre tid, därför dålig uppdatering:( halsont, feber och rejäl förkylning har drabbat min lilleman, än så länge har storasyster klarat sig från feber men har halsont och är förkyld. Den dagen som lilleman mådde som sämst så ringde jag till 1177 men uppenbarligen så är det fler med sjukdomar nu eftersom dom hade en kötid i tlefonen på 65 minuter:). Man blir ju lite smått galen när an sitter där rädd och orolig och vill ha svar så fort som möjligt och så får man sitta å vänta i telefonen i 65 minuter (sååå stressande).
Men nu mår barnen bättre så imorgon blir det skolan igen och nästa vecka är det sportlov här i byn så då kan man ju hoppas att alla sjuka hinner kurera sig och bli friska innan skolstart igen.
 
Nu angående mina bilder som ju handlar om smink och inte sjukdom:)
Jag har köpt lite nytt för mina naglar, läppar och håret (som ska få sig en omgång hos frisören på fredag)
Mitt hår är ju ständigt ett torrt "fågelbo", spelar ingen roll om jag är nyklippt det ser ändå risigt ut;) Jag har kastat ut MASSOR med pengar på hårprodukter som säkert är hur bra som helst men på mitt hår så hjälper ingenting, men det ska ändå bli skönt att få bort det värsta av det skadade.
Läppstiften från isadora i härliga rosa nyanser (nu när det snart är vår) var verkligen superhärliga, dom var matta och satt lääänge på läpparna så tummen upp för dom.
 
 
 
 
Hoppas att du mår bra mitt i "vabruari", ha en underbar dag!
 
KRAM

in med de nya, ut med det gamla

 
Tjingeling snyggingar.
 
Alltså jag är sååå sugen på att förnya och byta ut. In med det nya och ut med det gammla och då menar jag ordagrant. Vi kommer att göra en hel del förändringar inom kort (vilket jag kommer att kunna berätta om ett tag) och med detta så kommer även suget att köpa massor av nya saker. Jag har länge tittat på dessa stolar som finns här men jag vill ha dom i vitt (måste bara övertyga mannen om hur snygga dom är:) Jag är även så totalt kär i marmor (som många andra), har hittat både köksbord, sängbord, sideboard och en del annat i just marmor och det skulle passa alldeles underbart i........"hemlis" (måste bara övertyga mannen först om att 80-talet är över men att det faktiskt kan vara snyggt ändå:))
Köksbordet som jag "kanske" vill ha finns här
 
Det är sååå MYCKET som snurrar i mitt huvud just nu, mycket stora beslut som måste fattas och rädslan att göra fel är så stor! Jag vill att någon kunde berätta vart den rätta vägen är. Jag önskar att jag kunde dela det med dig men längre fram så ska jag det jag lovar.
Ha en fortsatt underbar dag....
 
KRAM

Kärlekens dag

 
 
Glad alla hjärtans dag!
 
Idag är det kärlekens dag och det passar vi självklart på att fira. Vi blev väckta av våra troll imorse med en underbart god allahjärtans dag frukost.
Dom hade tassat upp tidigt tidigt för att överaska oss med paket och kaffe (så otroligt lyckligt lottade vi är som får dela vårt liv med dessa underbara små hjärtan).
Vi fick en jättesöt ljuslykta med vacker text som dom hade handlat alldeles själva med sina egna pengar (tack älsklingar). 
 
 
I hörnet av vårt hus har barnen gjort en koja, en jättesöt med granris som sittunderlägg och pyntat med lingonris;) (supermysigt) så här kommer det ätas många mellisar och picknickar:) Barnen älskar att vara ute där kreativiteten får flöda fritt.
 
 
 
 
Har du haft en härlig dag idag? kanske med lite gofika och en extra kopp kaffe......
 
KRAM