rullisar

 
 
Tjingeling!
 
Konstigt väder det varit idag, ena stunden ösregn och den andra tittar solen fram och jag älskar när solen kommer fram och värmer oss:) Det börjar verkligen ta fart nu i naturen, det blir grönare och grönare för var dag som går, heeelt underbart (det var ju nyss vinter). Mellan regnskurarna idag passade lilleman på att åka rullisar! han är superduktig, jag har faktiskt ett par själv som jag tänkte jag skulle premiära på nästa soliga dag (om takterna sitter kvar så att säga:)
Imorgon är det vardag igen men dagarna går så fort så  det står inte på förrns sommarlovet är här och innan dess har vi massa spännande att göra.
Det är nog dags att börja rensa och packa ned vårt hem lite smått, vi har ju samlat på sig en del när vi bott i hus så det borde nog ta sin tid.
Hoppas du haft en fin dag!!!
 
KRAM
 
 
 

byta stil

 
 
Hej vacker!
Gäääsp vad trött jag är idag, ingen energi till något alls just nu. Selma och jag har bara mysit på soffan medans barnen var i skolan  (välbehövligt), har tittat i designtidningar för att få lite inspo inför flytten:) de blir ju till att byta stil helt och hållet nu, nog för att jag älskar den här karl larsson stilen vilket har passat in i vårt hus alldeles fantastiskt, hela huset andas myspys utan inredning egentligen! Men både jag och J har alltid sneglat åt ett annat håll vad det gäller inredning men det har liksom inte kännts rätt i det här timrade huset från 1800-talet, men nu äntligen kan vi inreda preciiis så som vi faktiskt "drömt" om jag och min älskling!!! Jag har lagt en stor beställning på nya möbler som kommer att bli något alldeles extra i vårt nya hem och jag längtar så tills jag får visa er:) Hoppas på en bättre dag imorgon med MASSOR av härlig energi (de behövs just nu)
Det är dags att ta tag i middagen här hemma till mina hungriga små vargar så det ska jag göra precis nu,
hoppas du har haft en fantastisk dag med mycket positiv energi omkring dig!!!
 
KRAM
 
 
 

nu eller aldrig

 
 
GÖTEBORG
here we come!!!
 
Hällarna 2
 
 
NU ÄR DET DAGS!!!
Nu säljer vi vårt underbart fantastiska karl larsson hus med MYCKET sorg i hjärtat fasst ändå med en otrolig glädje för allt det nya vi har framför oss. Nu lämnar vi landsbygden och beger oss till Göteborg:)) jag ÄLSKAR Göteborg och har alltid gjort!! det är som ett andra hem för mig och kommer även att bli för hela familjen. Vi kommer att stortrivas (hoppas jag) lite läskigt är det faktiskt kan jag lova, det är ett stort steg för oss, lämna tryggheten men till en annan. Att sälja mitt älskade hus trodde jag aldrig att jag skulle göra men jag/vi känner oss mer redo än någonsin och vi kan inte annat än att se framåt med stor förväntan och glädje och jag hoppas av hela mitt hjärta att vi gör rätt......
Om du är sugen att titta på fina bilder från vårt älskade casa kan du göra det här
Så nu är det gjort!! jag har delat med mig av min stora hemlighet som jag hintat lite om i tidigare inlägg här på bloggen, jag har inte kunnat dela det förrns nu eftersom det kom up på hemnet idag:))
 
Nu väntar vi lite finbesök så här ska dukas med tårta och gottis (igen), hoppas du har en fin fredag med mycket mys på agendan stor kram till dig du fina.....
 
KRAM