snart är det dax
Hej vacker!

Här sitter jag på trappen och njuter till 1000:) vilken härlig värme som kommit tillbaka (me like), har precis vart ut på en liten promenad med Selma, en sentimental sådan kan man säga. Det är ju så otroligt fantastiskt vackert här hemma och allra helst nu när naturen står i sin prakt, och detta ska vi snart lämna! Det är en ganska stor kontrast från trygga lugna landet till storstaden, men det känns så himla bra och spännande samtidigt som det är med lite oro om att allt ska bli bra, att barnen ska trivas för det första vilken är prio ett för oss (om inte dom mår bra mår ingen av oss bra). Det är ett stort steg att ta känns det som, men jag är nästan säker på att det kommer bli toppen!
Som sagt så drar det ihop sig för flytt å äntligen har vi börjat packa ordentligt så nu har vi kommit en bit på väg:) att bo ett flyttkaos är ju något man får räkna med ett tag.
Hoppas att du mår bra och får njuta en en underbar dag

KRAM


känner mig en aning stressad

 
 
Hej vacker!
 
Tänk att tiden kan gå så fort, nu är ju världens mest underbara månad här det är ju äntligen Maj:)
Det märks verkligen ute, en explosion av grönska har skett på bara några dagar och för att inte tala om värmen som vart idag I LÖÖÖVE IT:)
Det märks även på barnen dom blir alldeles sprattliga av lycka och massor av skratt å spring i benen.
Imorgon har barnen lovdag och jag har tagit semester så vi ska passa på att njuta av ledigheten och åka till staden och kika efter lite nya vårkläder och myspysa på något härligt cafe, de gillas i vår familj:) vi är riktiga fikanördar jag älskar allt med cafekulturen!
 
 
 
 
Annars rullar det å går, jag börjar känna lite stress inför flytten som sker om exakt en månad, vi har inte packat någonting ännu och det är ju en hel del att plocka ned, rensa och kasta men varje gång jag ska ta tag i det så blir jag helt handfallen, vet liksom inte vart jag ska börja! och jag jobbar bäst under press (not:)
Ha en fortsatt fin kväll...
 
KRAM