nyttiga klubben

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hej vännen
 
Idag kände jag för att baka så det blev lite gott som jag vet att barnen gillar! Fröknäcke (receptet finns här ) det är ju bara så himlans gott, jag hann ju äta upp nästan halva plåten innan barnen kom hem;) ops...
 
Jag bakade även ett bananbröd vilket lilleman här hemma älskar, glutenfritt och inget socker i förutom fruktsockret från bananerna ( receptet hittar du här ) perfekt att göra när man har mogna bananer hemma!
Så nu dofter det gott här hemma!!!
 
Nu ska jag ta med min lilla hund och ta en promenad, ha en fortsatt fin kväll
 
KRAM

min graciösa frukost

 
 
 
 
 Barnen har gått till skolan denna kalla dag, svårt att bestämma om det fortfarande ska vara vinterjacka på eller räcker det med vårjacka.
Enligt mami så är det vinterjacka som ska gälla vissa dagar än men mina små tweenies håller inte riktigt med mig där så en liten strid blir det fortfarande på mornarna!
 (kanske finns det fler mamis som känner igen sig;)
 
 
Tänkte jag skulle visa dig min härliga frukost som ser likadan ut varje morgon och har faktiskt gjort de senaste tre åren:)
Det ser ju verkligen tråkigt ut men det är ju så gott men mina kokta ägg varje dag
(jag kommer aldrig att tröttna)
Eftersom jag ätit ägg så länge nu så har jag blivit lite av en äggexpert på vägen:)) Jag vet hur ett ägg ska smaka och jag vet hur bra jag mår av att äta ägg på morgonen.
 
Jag har provat mig fram och förstått att när jag äter ägg så håller jag mig mätt absolut fram till sen lunch, inget sockersug eller illamående som jag brukar få när jag ätit tex havregrynsgröt, men ska jag däremot träna på morgonen så klarar jag mig inte på ägg då får jag huvudvärk och blir illamående under träningspasset.
Då är det däremot havregrynsgröt med ett skivat äpple och kanel på som gäller! jag klarar hela träningspasset och med massor av härlig energi dessutom:)
 
Jag har verkligen lärt mig att känna skillnaden på dessa olika frukostar och vad min kropp behöver
(en del av det positiva med åldrandet kanske, att man lär känna sig själv;)
 
Ha en underbar dag
 
KRAM

stackars ödla

 
 
toodeloo
 
En stackars ödla som bor här i palmen bredvid satt och solade så vackert, ända tills jag kom springandes med kameran. Han blev livrädd och hoppade rakt ner i poolen:/
Han simmade förbilt och försökte fly simmandes över till andra sidan.
Det vara bara det att han blev trött efter ca en meters simmande så han vände igen och förökte då ta sig upp för kanten för att rädda sig själv, men som räddaren i nöden jag var så tog jag ett fallet palmblad och fiskade upp honom tryggt i sitt lilla bo igen:))
 
 
Jag lovar, han klarade sig bra och sprang upp i sitt lilla bo där jag kan tro att han stannade ett tag:))
 
 
Hoppas du mår bra och fått njuta av en hel del vårvärme
 
KRAM