träningsvärk

 
 
 Hej vacker!
 
Hoppas allt är bra med dig denna gråregniga dag (allafal i Göteborg). Själv så sitter jag just nu i soffan heeelt slut efter ett bodypump pass. Jag är så slut i kroppen så jag nästan känner mig sjuk, benen är som spagetti och armarna orkar jag knappt lyfta!!!
Jag har bokat in mig på några pass för att få lite hjälp att komma igång med träningen eftersom jag är helt okunning så känns det som ett bra alternativ.
Idag när jag gick till passat så var det med nervositet eftersom jag var lite rädd för att "göra bort mig" men efter en stund så fick jag lite självförtroende (trots att jag var den enda som var nybörjare och garanterat svagast av alla) men hur ska jag någonsin bli starkare om jag är rädd för vad andra ska tycka!!! det går ju inte:/ så nej den tanken kastar jag bort NU:)
Jag är allafal väldigt stolt över mig själv att jag ändå gick dit och att jag nu är på gång mot en bättre hälsa!
Idag har jag även fyllt på lagret med vitaminer och dyligt, det är ju en hel del så det är nästan så man undrar om de verkligen är hälsosamt att äta så många olika tillskott dagligen! Men det ska ju vara bra så jag kör väl på:)
 
 
Här kommer en bild från gårdagens middag, supergott och nyttigt:)
Ha en fortsatt fin dag!
 
KRAM

en bra start

 
 
Godkväll!
 
Första dagen på min förändring är nu gjord och den har gått över förväntan:) Jag började morgonen med mätning, vägning och fotografering (en före bild) och en powerwalk! Efter det en faktiskt ganska god frukost bestående av keso och vaniljkvarg toppad med solrosfrön (en oglamourös bild på frukosten fick de bli idag;) Resten av dagen har bestått av god mat som vi faktiskt även lagar annars till vardags så det kändes inte alls konstigt, enda skillnaden är att nu "ska" jag äta så himla mycket mer än vad jag brukar så jag har inte ens orkat äta upp det jag har på tallriken. Inget sötsug har jag heller haft idag, sååå skönt! hoppas det håller sig borta!!!
 
Det som är synd är förkylningen som kom som ett ovälkommet brev på posten för några dagar sedan:/ den gör så jag inte riktigt orkar ta ut mig till 100% men förhoppningsvis är jag snart bättre då blir de andra bullar!!!
 
Annars har vi i familjen haft en bra dag med lek och kaffebesök hos vänner på hönö! (tack fina ni! alltid lika mysigt att träffas:))
Hoppas du haft en bra dag, kanske har du börjat jobba efter en skön semester? kom ihåg att väljer vi att fokuserar på det positiva så blir vi positiva och glada!!! Ha nu en härlig fortsatt fin kväll.
 
KRAM
 
 
 
 
 

det är nu det gäller

 
 
Tjingeling!
 
Nu är dagen D här! Det är med lite spänning och nervositet jag går in i det här:/ men imorgon den 8 augusti börjar jag med en kickstart som ska ge mig en spark åt rätt håll och ge mig en god hälsa och starkare kropp!
Jag hoppas bli av med dåliga laster så som mitt enorma sötsug t.e.x! Jag är så trött på att ständigt vara sötsugen och "blodsockerfall" om jag inte matar min kropp med skit:(
Jag hoppas att jag ska bli piggare, gladare, starkare, att få en större dos av energi helt enkelt!!! Om du googlar ordet soffpotatis så kommer det säker fram en bild på mig skulle jag tro:)) Nej men skämt och sido, jag har aldrig vart en person som tränat eller tänkt speciellt mycket på vad jag stoppat i mig så jag vet att detta kommer bli tufft (hjälp;/ Det svåraste kommer nog att bli träningen och sockret, att få in en vana som är så långt ifrån min vanliga vardag jag haft hittills är något man får kämpa för! det vet jag, och är även beredd på detta.
Men jag är så otroligt trött på att aldrig få tummen ur, så nu har jag bearbetat detta heela sommaren så jag är mer än redo att förändra min livsstil.
Samtidigt som jag är nervös (för att misslyckas) så är jag faktiskt lite pirrig och glad att jag ÄNTLIGEN tagit detta beslut, det ska bli en spännande resa;)
 
Jag har skaffat mig ett grymt bra gymkort, jag har alla verktygen vad gäller kosten. jag har special provat ut och köpt ett par löparskor som passar mig alldeles perfekt, jag har idag vart och handlat allt jag behöver inför kommande vecka (mat, kosttillskott mm), jag har ett bokat möte med en PT som kommer ge mig en bra start på gymmet, jag har flera inbokade pass inför veckan!!!! Så ni hör ju VAD KAN GÅ FEL:)) det enda som kan förstöra detta nu är latmasken, men det ska jag INTE tillåta, det har jag lovat mig själv, jag har bestämt mig för att göra mig själv en tjänst och det är att göra mig stolt över mig själv!!!
 
Jag kommer inte att lägga ut någon bild på hur jag ser ut nu (det känns alldeles för risky;) men jag kommer för min egen skull (för prestationen) skriva här på bloggen så ofta det bara går, helst varje dag om hur det går, hur jag mår osv.  Sen när jag är klar med dessa 8v som är början på mitt mål så kommer jag kanske lägga ut en före och efter bild (om det nu blir några resultat så att säga;/
 
Förlåt för ett alldeles för långt inlägg men kände att det var viktigt för mig att dela med mig av detta. Hoppas du vill följa min resa och gärna om du vill ge mig lite pepp ibland, det skulle jag verkligen tycka om:))
 
Ha nu en fortsatt underbar dag!!!
 
KRAM