träningsvärk

 
 
 Hej vacker!
 
Hoppas allt är bra med dig denna gråregniga dag (allafal i Göteborg). Själv så sitter jag just nu i soffan heeelt slut efter ett bodypump pass. Jag är så slut i kroppen så jag nästan känner mig sjuk, benen är som spagetti och armarna orkar jag knappt lyfta!!!
Jag har bokat in mig på några pass för att få lite hjälp att komma igång med träningen eftersom jag är helt okunning så känns det som ett bra alternativ.
Idag när jag gick till passat så var det med nervositet eftersom jag var lite rädd för att "göra bort mig" men efter en stund så fick jag lite självförtroende (trots att jag var den enda som var nybörjare och garanterat svagast av alla) men hur ska jag någonsin bli starkare om jag är rädd för vad andra ska tycka!!! det går ju inte:/ så nej den tanken kastar jag bort NU:)
Jag är allafal väldigt stolt över mig själv att jag ändå gick dit och att jag nu är på gång mot en bättre hälsa!
Idag har jag även fyllt på lagret med vitaminer och dyligt, det är ju en hel del så det är nästan så man undrar om de verkligen är hälsosamt att äta så många olika tillskott dagligen! Men det ska ju vara bra så jag kör väl på:)
 
 
Här kommer en bild från gårdagens middag, supergott och nyttigt:)
Ha en fortsatt fin dag!
 
KRAM

Kommentera här: