sannegårdshamnen

 
 
 
Hej vacker!
 
En dag som denna fick det bli ett besök i simhallen (eftersom solen lyser med sin frånvaro) men barnen var lika lyckliga för det, dom älskar att bada och har alltid gjort, båda kan även simma vilket ger en otrolig frihet i vattnet:) Hoppas ändå att sommarvärmen vill komma typ NU!!!
 J påbörjar snart sin semester då skulle det vara helt fantastiskt att faktiskt få njuta av sol och bad i några dagar allafal, det känns ju bättre och roligare att göra saker när vädret är fint!
Efter badet så strosade vi runt en stund vid kajen, vi beställde fika på cafèt som ligger alldeles intill och satte oss för en liten picknick i "solen". Det är så himla fint här i sannegården, känns som vi är på semester varje dag, en härlig känsla:))
 
 
 
 
 Vi har ju som jag skrivit tidigare nyss flyttat till Göteborg så vi är riktiga "nybörjare", hittar inte så mycket (förutom inne i stan) så varje resa vi gör blir ett äventyr:) Vi vet inte riktigt hur man tar sig till olika platser så det är spännande varje gång om vi kommer rätt eller inte:) men det är ju så man lär sig så vi fortsätter på samma spår;)
 
Nu ska jag ta tag i städningen här hemma och sedan förbereda middag inför kvällen,
Hoppas du mår bra och ha en fortsatt fantastiskt dag!!!
 
KRAM
 
 
 
 
 
 
 

Kommentera här: