äntligen framme

 
Well hello!
 
Fullt ös medvetslös eller hur är det man brukar
säga:) Nu är vi på alafal plats, äntligen är vi här i Göteborg!!!  Men oj vad vi har hållt på, inte en lugn stund har det vart sedan vi kom hit, det tar sin "lilla" tid att flytta och oj vad mycket saker man har när man flyttar från villa till lägenhet har jag märkt nu (trots massor av rensning).
 
Det känns helt underbart att vara här, barnen är ute hela dagarna och leker, dom har fått massor av vänner både dom gamla och nya:) vi får verkligen tjata in dom på kvällarna vilket är heeelt fantastiskt:))
Nu har vi ändå kommit i ordning här hemma och jag har så otroligt mycket att visa er, tex våra nya möbler som är specialdesignade och tillverkade av min fina duktiga lillebror HC Andersson! Och såklart det fina området vi har turen att få bo i, det känns som man är på semester dagarna i ända...
 
 
 
Mitt i allt plockande tog vi en paus och åkte till havet för att äta picknick och fiska krabbor, men några krabbor blev det inte då vi inte hittade några blåmusslor att fiska med, men vi hade lika mysigt ändå det finns ju mycket att titta på bland klipporna vid havet:)
 
 
 
 
 
 
Jag måste få visa vilken underbar överraskning min lilla tweenie fick idag. Efter att vi vart i den nya skolan och hälsat på och träffat klassen så plingade det på dörren senare på dagen och där stod några vänner som hade köpt presenter och skrivit ett sååå gulligt kort där dom hälsade henne välkommen och berättade hur mycket dom hade saknat henne!!! Alltså det var så gulligt så jag fick gåshud på kroppen och Snuttan blev så himla glad, tack för det fina ni det betyder så oerhört mycket:)
 
Nu ska jag försöka få in mina kottar och ta kväll här hemma so got to go:)
Ha en fortsatt fin kväll fina du....
 
KRAM

Kommentera här: