doftar ljuvligt

 
 
Hej vacker.
 
Här hemma har vi haft kladdkakebak idag, lilleman älskar att baka (precis som sin syster) och gott blir det). Svårt bara för mig att låta bli att smaka när det doftar så ljuvligt i hela huset;) men ett liiitet smakprov kan man ju ta;)))
Jag tycker det är fantastiskt att barnen är så intresserade att vara med i köket, dom har alltid sedan dom var pyttesmå fått vara med i köket. Dom har setat på bänken och och rört, hällt i och hällt upp, jag har aldrig vart rädd för lite kladd de är ju bara så mysigt, dessutom skapar det en otrolig gemenskap i familjen.
Vi älskar god mat, äter allt och vi njuter verkligen av att gå på restaurang eller när vi lagar något extra gott till helgerna (J är som sagt kock i grund och botten) så barnen vet hur god och bra mat ska smaka.
 
 
Storasyster fick en present häromdagen, en keyboard vilket hon har önskat sig länge. Hon älskar att sjunga och vill lära sig att spela piano så nu plinkas det för fullt här hemma (av hela familjen faktiskt). Tur det finns youtube där det finns massor av bra pianolektioner (tummen upp för det).
 
 
Nu ropas det på mami så måste gå, men hoppas du mår bra och att du haft en bra dag.....
 
KRAM

Kommentera här: